Zašto smo tako oduševljene Doručkom za žene?

Lucija Grladinović
Lucija Grladinović

Doručak za žene je toliko svestran – kao i same žene! Vrijeme kada sve učesnice krijepe um, dušu i tijelo korisnim temama koje donose vješti govornici, sklapanjem novih prijateljstava te finim doručkom popraćenim glazbom.  Radujem se svakom Doručku zbog toga. Također je izvrsna prilika za upotrijebiti svoje talente koje nam je Bog dao - kako u timu, tako i samim dolaskom!

Lucija Grladinović

Angelika Bosch
Angelika Bosch

Tri stvari me posebno oduševljavaju:
1. suradnja žena iz različitih crkava sa svojim raznovrsnim talentima i sposobnostima;
2. mogućnost pozivanja žena na ugodan i s ljubavlju pripremljen Doručak, pri čemu ih upoznajemo s vjerom u Isusa Krista te ih kroz program, napose stručno predavanje, možemo potaknuti na razmišljanje i moguću promjenu mišljenja;
3. činjenica da naše gošće svojim domovima odlaze s novom hrabrošću.
Doručak za žene za mene je otok nade i radosti.
      Angelika Bosch
Iva Antonović Glavač
Iva Antonović Glavač

Kroz govore i osobna svjedočanstva, u toploj i opuštenoj atmosferi subotnjeg jutra, žene imaju priliku čuti da Bog nije dalek i nedodirljiv već da Njegovu blizinu, ljubav i mudrost, ako ih tražimo, možemo iskusiti u svom svakodnevnom životu.

    Iva Antonović Glavač

Heidi Klarić
Heidi Klarić

Oduševljava me rad sa ženama iz različitih crkvi, religija i zajednica koje koriste svoj raznoliki talent da bi i drugim ženama pokazale kako se suočiti s kršćanskim vrijednostima, odnosno, pokazati kako se nositi sa životom i dati mu jedno novo značenje.

     Heidi Klarić

Sanja Čižić
Sanja Čižić
Doručak za žene za mene znači zajedništvo mnogo žena na jednom mjestu. To je mjesto koje spaja žene različite dobi, zanimanja, statusa, izgleda, narodnosti, osobnosti i sposobnosti u jednu cjelinu, sa zajedničkim ciljem – da proslavimo Njega!
      Sanja Čižić
Renata Golubić
Renata Golubić

U organizaciju "Doručak za žene“ u Zagrebu uključena sam od samog početka. Za mene je Doručak za žene jedan od načina da ženama poklonimo svoje vrijeme i pažnju. Vjerujem da su dosadašnji Doručci mnogim ženama bili dragocjeni kao što su bili i meni.

     Renata Golubić

 

Lidija Kreko
Lidija Kreko

I nakon osam godina svojeg sudjelovanja u Doručku za žene još me uvijek ova služba za Gospodina ohrabruje i potiče. Nosi me želja da se Božje kraljevstvo širi i da 'zahvati' što veći broj žena u našem gradu. Molim se da kroz ovu službu mnoge žene dožive Božju ljubav i odluče mu potpuno pripadati. 

     Lidija Kreko

Renata Hajdarovic
Renata Hajdarovic

Doručak za žene je mjesto na kojem je žena počašćena zato što je žena. Prvo mjesto na kojem se vidim s puuuno dragih prijateljica!

        Renata Hajdarovic
Mirjana Spanović Koso
Mirjana Spanović Koso

Žene su jedina bića koja sebe stavljaju na zadnje mjesto. Doručak za žene ih uvijek podsjeća na to koliko su vrijedne, potrebne i važne i koliko ih Gospodin ljubi. Zato volim Doručak za žene, uvijek nešto novo naučim, lijepo se provedem i i odem kući s velikim osmijehom na licu. 

       Mirjana Spanović Koso


Petra Malović
Petra Malović

Oduševljena sam Doručkom za žene jer je to događaj koji obuhvaća žene svih životnih dobi, događaj gdje se žene mogu međusobno upoznati, ohrabriti i napuniti svoje "duhovne baterije" i to sve uz fini doručak i toplu kavu!

     Petra Malović

Kornelija Mikulić Krvavica
Kornelija Mikulić Krvavica

Doručak za žene je svrhovit koncept koji u fokus stavlja osobnost i potrebe žene, a kroz izvrstan spoj korisnih predavanja, glazbe i kreativnog rada potiče na razmišljanje o Bogu izvan granica uobičajenih religijskih kategorija.

     Korneljia Mikulić Krvavica

Nela Wiliams
Nela Wiliams

"Doručak za žene" sve više privlači žene raznih pozadina (vjerskih, geografskih , dobnih, profesionalnih i obiteljskih) a izvan naših crkvenih zidova. To me raduje i oduševljava i ispunjava zahvalnošću. Tako se za prekrasno uređenim stolovima "pletu mreže" poznanstava i prijateljstava na radost našemu Prijatelju Isusu.

          Nela Williams

Zagreb

Doručak za žene

30.03.2019.

od 09:30 do 12:30

 

 

Čakovec

Doručak za žene

10.11.2018.

od 09:30 do 12:30

Restoran Kristal, Cvjetna ul. 3

 

Karlovac

Doručak za žene

20.10.2018.

od 10:00 do 12:00

Restoran Zrinski, Ul. Marina Držića 4

Rijeka

(više informacija dolazi uskoro)

Najnovije informacije saznajte na Facebooku (Zagreb) i Rijeka

 

 

 

Stranicu uredio:

Samuel Bosch

https://www.samuel-bosch.com/