Doručak za žene u Zagrebu - 16.11.2019.

Doručak za žene u Zagrebu - 30.03.2019.

Doručak za žene u Zagrebu - 24.11.2018

"Je li (ne)moguće uspjeti u Hrvatskoj? " Đurđica Mostarčić 

 

Doručak za žene u Zagrebu - 24.03.2018.

Kada: 24.03.2018. od 09:30 do 12:30

Gdje: Restauran Palfi, Zagrebačka cesta 225

Govornice: Ivana Ožbolt, prof. kineziologije

Tema: Vitalnost tijela i radost duha

Rezervacije: putem mobitela (092/371-8540) ili e-maila (dorucakzazene.info@gmail.com)

Cijena doručka i programa: 55 HRK

 

Obavezna rezervacija telefonom na broj: 092/371-8540

ili e-mailom na adresu dorucakzazene.info@gmail.com

 

-Kako se osjećate u svom tijelu?

-Je li Vaš um Vaš prijatelj?

-Kako se osjećate iznutra - ispunjeni ili prazni, mirni ili tjeskobni?

Doručak za žene u Zagrebu - 18.11.2017.

Kada: 18.11.2017. od 09:30 do 12:30

Gdje: Restauran Palfi, Zagrebačka cesta 225

Govornice: doc.dr. Ksenija Magda i MPhil. Ela Magda

Tema: Kako postići ravnotežu u životu?

Rezervacije: putem mobitela (092/371-8540) ili e-maila (dorucakzazene@gmail.com)

Cijena doručka i programa: 55 HRK

 

Obavezna rezervacija telefonom na broj: 092/371-8540

ili e-mailom na adresu dorucakzazene@gmail.com

 

Što je ravnoteža?

Zašto trebamo razgovarati o tome?

Kako prepoznati neravnotežu u svom životu?

Koje nas stvari ometaju u tome da imamo život u svrsi koju nam je Bog namijenio?

 

Doručak za žene u Zagrebu - 01.04.2017.

Kada: 01.04.2017. od 09:30 do 12:30

Gdje: Restauran Palfi, Zagrebačka cesta 225

Govornica: Sandra Sharp

Tema: Puno više od slike u ogledalu - razvijati zdravu sliku o sebi i drugima

Rezervacije: putem mobitela (092/371-8540) ili e-maila (dorucakzazene@gmail.com)

Cijena doručka i programa: 55 HRK

 

Bez obzira na našu životnu dob i pozadinu, svi pokušavamo pronaći svoje mjesto u životu koji nam je darovan. Često si postavljamo pitanje iz poznate Cesarićeve pjesme o slapu, "što (u oceanu ovog svijeta) znači moja mala kap?". Kako bismo otkrile svoje mjesto u društvu u kojem živimo, moramo se najprije iskreno susresti same sa sobom. Ovo su neka od pitanja koja će nam u tome pomoći: Što mi daje vrijednost? Što me čini jedinstvenom? Što me je oblikovalo u osobu kakva sam danas? Kako se odnosim prema sebi? Koje su moje vrijednosti?

 

Večera za svakoga u Zagrebu - 25.02.2017.

sestra Teresa Zukuć
sestra Teresa Zukuć

Kada: 25.02.2017. od 18:00 do 20:30

Gdje: Restoran Palfi, Zagrebačka cesta 225

Govornica: sestra Teresa Zukuć

Tema: Može li nam Biblija ponuditi neka iznenađenja za svakodnevni život? Tko još koristi 5000 godina starog savjetnika da bude uspješan danas? Za svakog čovjeka uspjeh znači nešto drugo. Za sestru Teresu to znači strast i zadovoljstvo, ljubav i milosrđe, oduševljenost i beskrajna energija. Ona će nam predstaviti 7 iznenađenja iz Biblije kako možemo biti blagoslovljeni, ispunjeni, ohrabreni, iscijeljeni, izazvani i motivirani. I biti će neka iznenađenja u ovom predavanju!

Rezervacije: putem mobitela (092-3376 202) ili e-maila (dorucakzazene@gmail.com).

Cijena večere i programa: 60 kn + piće

Doručak za žene u Zagrebu - 01.10.2016.

 

Kada: 01.10.2016. od 09:00 do 12:00

Gdje: Restoran Palfi, Zagrebačka cesta 225

Govornica: Linda Karbe

Tema: "Previše obaveza u samo 24 sata" (prioriteti, odluke, mogućnosti, organičenja...)

Rezervacije: primaju se putem mobitela (092-3376 202) ili e-maila (dorucakzazene@gmail.com).

 

Linda Karbe već 40 godina živi u Njemačkoj, gdje radi kao terapeutkinja i predavačica. Majka joj je iz Sarajeva, otac iz Siska.

 

 

DORUČAK  ZA  ŽENE ovaj put donosi temu „Previše obaveza u samo 24 sata“ koja će nam otkriti kako upravljati svojim vremenom da dobijemo što više pozitivnih rezultata, ali  i osobnog zadovoljstva. Kako postići ravnotežu svojih obaveza i svih onih neopisivih i nepredvidivih sitnica svakodnevnice...

Kako udovoljiti svemu što život od nas traži, a ostati svoja, razvijati svoju osobnost u skladu s promjenama, pronaći vrijeme i mjesto za svoje oaze mira i odmora, kontakta sa sobom i s Bogom, svoja mala zadovoljstva koja pune dušu i daju nam pozitivan poticaj i podršku?

 

Linda je odgojila četvero djece: dvoje vlastitih, jedno usvojeno i jedno u skrbništvu. Još je radila -75 % da bi obitelj mogla pokriti svoje potrebe i njegovala supruga koji je 14 godina bolovao od Alzheimera. Jasno je da je doista trebala dobru organizaciju koja joj i danas pomaže dok putuje i održava svoje govore. 

Međunarodna ženska konferencija u Crikvenici - 10.06.2016. - 12.06.2016.

(klikni za zoom)
(klikni za zoom)

„Doručak za žene“ Austrija i „Doručak za žene“ Hrvatska Pozivaju sve suradnice i sve zainteresirane žene na "međunarodnu žensku konferenciju".

 

Kada: 10.06.2016. - 12.06.2016.

Gdje: Hotel Life centar, Crikvenica

Cijena: 330 HRK

U aranžman su uključeni: puni pansion i smještaj u dvokrevetnim sobama, boravišna pristojba, organizacija i program.

 

Cijeli program će biti dvojezičan (hrvatski/njemački)

Prijave: heidi.klaric@gmail.com

Više informacija: angelika.bosch@gmail.com ili 098-9566 067

 

Doručak za žene u Zagrebu - 12.03.2016.

Kada? 12.03.2016. od 09:30 do 12:30

Gdje? Restoran Palfi, Zagrebačka 225

Govornica: Jadranka Brozd, fizioterapeutkinja

 

Tijelo pamti i upozorava - U zdravom tijelu zdrav duh

 

Sadržaj predavanja: Kako prepoznati tjelesne promjene kod ljudi koji nose duševne i tjelesne „ožiljke“.

Kako jednostavno možemo spriječiti razvoj nekih bolnih simptoma kao što su glavobolja, kako prepoznati razvoj depresije, kako spriječiti ozljede u sportu i rekreaciji. Svatko će na sebi naučiti najjednostavnije metode procjene koje mu tijelo šalje signalima napetosti, zakočenosti , boli ili bolesti.

 

Jadranka Brozd je po životnom pozivu fizioterapeutkinja. Nakon 16 godina rada kao fizioterapeutkinje u općoj bolnici i profesorice na medicinskoj školi otvara privatnu fizioterapijsku praksu koja je danas najdugovječnija i vrlo uspješna na području Hrvatske. Kroz cjeloživotno učenje niza metoda fizioterapije redovito donosi nove terapijske pristupe u liječenju. Individualnom fizioterapijskom procjenom za svakog klijenta nastoji sagledati tijelo, dušu i duh kako bi pronašla uzrok boli i nesposobnosti. Tretmani su zamišljeni da u najkraćem vremenu otklone simptom i nauče klijenta kako samostalno može nastaviti održavati svoje tijelo u dobroj funkciji. Stvara jedinstvenu nekiruršku metodu liječenja oštećenja ličnog živca.

 

Od 2010. g kada obolijeva od rijetke autoimune bolesti sklerodermije osniva i vodi Hrvatsku udrugu oboljelih od sklerodermije.

Doručak za žene u Zagrebu - 07.11.2015.

Krunoslava Kosina-Milutinović, dolazi iz Siska, 44 su joj godine, udana je i majka je dvojice sinova. Radi kao Project Manager u američkoj kompaniji Applied Ceramics u Sisku. Diplomirani je inženjer metalurgije i apsolvent poslijediplomskog stručnog studija Lokalni ekonomski razvoj na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Dugogodišnja je direktorica lokalne razvojne agencije, inicijatorica, kreatorica i voditeljica investicijskih projekata poduzetničke infrastrukture i pružanja poslovne podrške poduzetnicima, te kao ovlašteni posrednik u trgovanju vrijednosnih papira - broker. 

Dugogodišnja je sportašica, bavila se 15 godina aktivno rukometom, bila je juniorska reprezentativka Hrvatske u rukometu, te prvakinja Siska u plivanju.

 

Je li to floskula ili stvarnost? Jesmo li sretnije, blagoslovljenije kada smo u mogućnosti da dajemo i/ili primamo? Izazovi, radosti i opasnosti s kojima se susreće suvremena žena i obitelj!

Kako biti uspješna na poslu/školu/fakultetu, uspješna supruga,  majka i prijateljica a ne izgubiti sebe i svoju dušu? Kako smo postale trkačice s vremenom? Multitasking je imperativ svake žene? Šta je to singletasking ili fokusiranje, usredotočenost  na jednu stvar! Želja i potreba za planiranjem i kontroliranjem naših i tuđih života i sl. Dali možemo sve kontrolirati? Kome predati s vjerom, povjerenjem kontrolu nad našim i tuđim životima? Živimo, promišljamo i brinemo o budućnosti i prošlosti a koliko smo fokusirani i usredotočeni na sadašnjost, na ovaj dragocjeni trenutak koji nam je Bog dao?

Doručak za žene u Zagrebu - 29.11.2014.

Milijuni Nijemaca poznaju ju kroz njene televizijske nastupe, emisije za kuhanje, talk-show-ove, predavanja, seminare, mjuzikle, mise, slike i knjige. Pravi je multitalent.  U cijeloj je Njemačkoj tražena govornica,  te već godinama izaziva senzaciju kao trenerica menadžera a nastupa i pred obrtničkim komorama i poslovnim ljudima. Govorimo o sestri Terezi Zukić, koja nije samo najpoznatija Hrvatica u Njemačkoj nego i najpopularnija časna sestra cijele Njemačke.

Kod ove redovnice pune energije i životne radosti, njen se govornički talent, prepoznatljiv humor, prirodna otvorenost i oduševljenost vjerom, spaja u osobnost koja oduševljava. Sestra Tereza zna oduševiti slušatelje,a poziva na uzbudljiv i iskren život s Isusom Kristom. Ona je doslovce 60-minutni vatromet. 2014.g. dobila je medalju za posebne zasluge Savezne Republike Njemačke.  

 

Tema: “Svatko je normalan, dok ga ne upoznamo. – O duhovnoj snazi (pod)nošenja ljudi.”

 

Stvari s malim nedostacima mogu se zamijeniti. No suprotno od toga, za ljude s manjim ili većim nedostacima  u cijelom svemiru nema uopće mjesta za zamjenu. Međutim,možemo naučiti bolje se odnositi s ljudima bez da stalno budemo uvrijeđene. Možemo prestati činiti ljude oko nas odgovornima za našu prošlost i nesreću, i naučiti usmjeravati svoje vlastite osjećaje i procijeniti vlastitu situaciju. Da je to puno lakše s velikom dozom humora, želi nam pokazati sestra Tereza u svom novom predavanju.

Doručak za žene u Zagrebu - 12.04.2014.

Ovoga je proljeća "Doručak za žene" proslavio jubilarni deseti rođendan. Svjetski uvaženi fizičar uveličao je obljetnicu Doručka predavanjem na temu „Žene, u vašim, rukama leži 

budućnost Hrvatske“. Čule smo mnogo dobrih, zanimljivih i znanstveno potkrijepljenih misli vezanih za sve dijelove života žena i muškaraca. Gospodin Pavuna - Hrvat i vječni student 

- kako se sam nazvao, privukao je mnogo pozornosti i ostavio traga u našim subjektivnim promišljanjima na osebujnu temu. Glazbena podloga bio je predivan glas Lele Kaplowitz. Nadahnuto iskustvo voditeljice Doručka za žene u Hrvatskoj, gospođe Angelike Bosch također je ostavilo traga, naručito na duhovnom području žena svih dobnih skupina. Majke, kćeri i sve žene učesnice krijepile su um, dušu, ali i tijelo – fini doručak, još finiji kolači, čaj... 

Odlazak sa tako lijepog druženja bio je ispunjen srdačnim pozdravima, malim darovima i zapisanim mob. i tel. brojevima – do skorog viđenja na Doručku za žene. A možda i prije!

Lucija Grladinović


 

Aktivnosti poslije doručka i večere

1. Alfa tečaj
U opuštenoj atmosferi možete slušati, sudjelovati u razgovoru i otkriti nešto novo. Alfa tečaj je do sada pohađalo više miljuna ljudi u više od 150 zemalja svijeta. To je prolika za svakoga da istraži kršćansku vjeru. Broj sudionika je ograničen.
2. Razmatranje biblijskih odgovora na važna životna pitanja - grupa samo za žene
3. Razmatranje biblijskih odgovora na važna životna pitanja - grupa samo za muškarce
4. Biblijski susreti
informacije: 098-9566 067

 

Za informacije preko Facebooka kliknite ovdje ili pošaljite e-mail na  dorucakzazene@gmail.com